![]() |
Milföylü Çullama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföylü Çullama![]() 12 kare milföy hamuru Yarım çay bardağı un İç malzeme 200 gr tavuk göğüs eti 2~3 parça tavuk veya hindi ciğeri 15 gr tereyağı 1 çay bardağı tavuk suyu 1 su bardağı pirinç Yarım su bardağı kuru üzüm 1 su bardağı ceviz içi 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tarçın Yarım tatlı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı kimyon Yarım tatlı kaşığı muskat Tuz Üzeri için 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı 1 yumurta Milföylü çullama: Tavuk eti ve ciğerleri küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|