![]() |
Tavuklu Ve Mantarlı Kiş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Ve Mantarlı Kiş![]() 500 gr un 200 gr margarin 3 yumurta 1 çay kaşığı tuz 3 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 soğan 400 gr kuşbaşı tavuk eti Yarım kg mantar Tuz Karabiber Toz köri Beşamel sos için 1 çorba kaşığı un 30 gr margarin 2 su bardağı süt Üzeri için 100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri Tavuklu ve mantarlı kiş: Hamur için unu hamur yoğurma kabına eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç malzeme için mantarları nemli bir bezle silip dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşamel sos için, margarini eritip unu kavurun ![]() ![]() ![]() Derin ve yuvarlak bir kek kalıbını ya da tart kalıbını yağlayıp un serpiştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|