![]() |
Ağzı Açık Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağzı Açık Mantı![]() 500 gr un 2 yumurtanın sarısı 1 tatlı kaşığı tuz su İç malzeme için 300 gr yağsız kıyma 1 soğan tuz karabiber Üzeri için 1 su bardağı yoğurt 15 gr tereyağı 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber Ağzı açık mantı: Unu, hamur yoğurma kabına eleyip ortası nı havuz gibi açın ![]() ![]() ![]() İç malzeme için soğanı temizleyip ince ince kıyın ![]() ![]() Hamuru üç bezeye ayırın ![]() ![]() ![]() Her yuvarlağın ortasına iç malzemeyi paylaştırın ve ortasından tutup birleştirin ![]() ![]() ![]() Üzeri için tereyağını bir tavada eritip toz kırmızıbiberi ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|