Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberiyeli, börek, peynirli

Peynirli Ve Biberiyeli Börek

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Ve Biberiyeli Börek





2 ekmek hamuru
100 gr kaşar peyniri
100 gr Erzincan tulum peyniri
2 dal biberiye
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Deniz tuzu

Peynirli ve biberiyeli börek:
Ekmek hamurlarından yumurta büyüklüğünde parçalar kopartıp unlanmış zeminde merdane yardımıyla 12 cm çapında açın Peynirleri bir kasede harmanlayıp biberiye yapraklarını ekleyin Harcı hamurların yarısına gelecek şekilde paylaştırın Hamuru ikiye katlayıp yarım ay şekli verin Kenarlarını kıvırın Yağlı kağıt serili tepsiye dizin Üzerlerine fırça ile zeytinyağı sürün Deniz tuzu ve biberiye yaprakları serpiştirip 200 dereceye ayarlanmış fırında hafif kızarıncaya kadar yaklaşık 25 dakika pişirin Sıcak ya da ılık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.