![]() |
Keçiboynuzu Pekmezli Ekmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keçiboynuzu Pekmezli Ekmek![]() 3 ![]() 1 paket instant maya Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı ılık su 1 yemek kaşığı toz şeker Yarım su bardağı eritilmiş tereyağı 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi 1 çay kaşığı tuz üzeri için 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi Yarım çay bardağı su Beyaz haşhaş tohumu Keçiboynuzu pekmezli ekmek: Un ve mayayı geniş bir kabın içinde harmanlayın ![]() ![]() ![]() Kabaran hamuru tezgaha alıp havasını çıkartarak yoğurun ![]() ![]() ![]() Pekmez ile suyu karıştırıp fırça ile hamurların üzerine sürün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|