![]() |
Domates Soslu Ayvanet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Domates Soslu Ayvanet![]() 4 ![]() 1 paket kuru maya 1 çay kaşığı toz şeker 1 çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ılık süt 1 yumurta 1 su bardağı su Tuz Kızartmak için ayçiçeği yağı Sos için 3 domates 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber 1 çay kaşığı toz şeker 1 kase çırpılmış yoğurt 1 su bardağı çırpılmış krema 3 diş ezilmiş sarımsak 1 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz Domates soslu ayvanet: Unu hamur yoğurma kabına eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Sos için domateslerin kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın ![]() ![]() ![]() Kızartmış olduğunuz hamurları geniş bir servis tabağına alın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|