![]() |
Çavdarlı Tava Ekmeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çavdarlı Tava Ekmeği![]() Ekmek hamuru için 500 gr Çavdar Unu Karışımı 320 ml süt 40 gr eritilmiş ılık tereyağı 2 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı kuru maya 3 çay kaşığı tozşeker Üzeri için 1 yumurtanın sarısı 1 çorba kaşığı su 1 çorba kaşığı susam 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 çorba kaşığı çörekotu Çavdarlı tava ekmeği: Sütü ekmek pişirme makinesinin haznesine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() Hazneyi makinenin içine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru un serpilmiş tezgahın üzerine alıp elinizle rulo haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Folyoyu çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|