![]() |
Elmalı Bohçalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elmalı Bohçalar![]() Hamur için 3 su bardağı un 200 gr margarin 1 kahve fincanı yoğurt 1 çay bardağı tozşeker 1 paket kabartma tozu İç malzeme için 5 elma 1 su bardağı tozşeker 1 çay bardağı ince çekilmiş fındık 1 çay bardağı kuru üzüm 1 çay bardağı ceviz 1 çay kaşığı tarçın Üzeri için 1 kahve fincanı pudraşeker Elmalı bohçalar: Margarini oda ısısında yumuşatıp bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() İç malzeme için, elmaarın kabukarını soyup küp şekinde doğrayın ve bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurdan ceviz büyüküğünde parçaar koparın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|