![]() |
Grissini-2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grissini-2![]() 500 gr un 250 ml ılık su (Yaklaşık 1 ![]() 15 gr maya 1 kahve fincanı ılık su 6 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tutam tuz 1 çorba kaşığı kepek unu 2 çorba kaşığı haşhaş 2 çorba kaşığı anason 1 çorba kaşığı çöreotu Grissini: Mayayı bir fincan ılık suya ilave edip karıştırın ve kabarıncaya kadar bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru dört eşit parçaya ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurları, keskin bir bıçakla uzunlamasına 1 cm eninde şeritler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|