Ton Balıklı Kabak Lokmaları |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ton Balıklı Kabak Lokmaları2 kabak 4 yemek kaşığı zeytinyağı 250 gr ton balığı konservesi 2 yemek kaşığı mayonez 3 taze soğan 10 kornişon turşu Tuz Süslemek için Frenk soğanı Dereotu Ton balıklı kabak lokmaları: Kabakları sebze soyucu ile uzunlamasına ince dilimleyin Üzerlerine fırça ile hafif zeytinyağı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yumuşayıncaya kadar pişirin Soğumaya bırakın Ton balığının yağını süzüp bir kaseye alın Soğanları ve turşuyu ince doğrayıp ekleyin Mayonez ve tuz ilave edip iyice karıştırın Kabakların uç kısımlarına balıklı karışımdan yerleştirip rulo şeklinde sarın Frenk soğanlarını yumuşaması için 5 dakika sıcak suda bekletin ve kabakları bağlayın Ruloları servis tabağına aktarıp dereotu ile süsleyerek servis yapın |
|