![]() |
Levrek Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Levrek Sarma![]() 2 levrek balığı 4 pazı yaprağı 3 dilim somon füme 2 dilim burger peyniri 1 közlenmiş kırmızıbiber Yarım çay bardağı zeytinyağı Tuz 4 adet ahşap çubuk Kırmızı pul biber Kreması için 100 gr krem peynir 100 ml krema Yarım çay bardağı süt Yarım limonun suyu Levrek sarma: Levrekleri boylamasına ortadan ikiye kesip kılçıklarını çıkarın ![]() ![]() ![]() Balıkların içlerini zeytinyağı ile yağlayıp tuz serpin ![]() ![]() ![]() Kreması için süt, krem peynir, limon suyu ve kremayı sos tenceresinde birkaç dakika pişirin ![]() ![]() Servis tabağına alıp, kırmızı pul biber serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|