Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, sarma

Levrek Sarma

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Sarma





2 levrek balığı
4 pazı yaprağı
3 dilim somon füme
2 dilim burger peyniri
1 közlenmiş kırmızıbiber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz
4 adet ahşap çubuk
Kırmızı pul biber

Kreması için
100 gr krem peynir
100 ml krema
Yarım çay bardağı süt
Yarım limonun suyu

Levrek sarma:
Levrekleri boylamasına ortadan ikiye kesip kılçıklarını çıkarın Burger peynirleri, pazı yaprakları ve somon dilimlerini doğrayıp harmanlayın Kırmızı pul biber ilave edin

Balıkların içlerini zeytinyağı ile yağlayıp tuz serpin Balıkların içine hazırladığınız karışımdan paylaştırıp kuyruğundan başlayarak irice sarın Ahşap çubuklarla tutturup, zeytinyağını ısıttığınız tavada üzeri kapalı olarak pişirin

Kreması için süt, krem peynir, limon suyu ve kremayı sos tenceresinde birkaç dakika pişirin Balıkları ocaktan almadan iki dakika önce sosunu ilave edip ocağın altını kapatın

Servis tabağına alıp, kırmızı pul biber serperek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.