Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fener, küşleme

Fener Küşleme

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fener Küşleme





1 fener balığı (2 kg)
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Taze çekilmiş karabiber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber

Fener küşleme:
Fener balığının kuyruk kısmını atıp etini şerit halinde dört parçaya bölün İnce kıyılmış sarımsak, kekik, pul biber, taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağı ile marine edin 2 saat bekletin

Balıkları şişlere takın ve ızgarada iki tarafını da pişirin ve salatayla servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.