Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
elmalı, levrek, yer

Yer Elmalı Levrek

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yer Elmalı Levrek





2 parça levrek fileto
1 demet roka
4 yer elması
2 közlenmiş kırmızı biber
1 tatlı kaşığı sirke
1 limon
Turp
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
çöp şiş

Yer elmalı levrek:
Yer elmalarını yıkayıp kabuklarını soymadan cips şeklinde doğrayın Tuzlu sirkeli suya alıp yarım saat bekletin Levrek filetoları ikiye kesin Sıcak suya batırıp çıkardığınız roka yaprakları ile şerit kestiğiniz közlenmiş biberleri balıkların üzerine yerleştirip rulo şeklinde sarın Yanlarından tahta şişlere geçirin Fırın tepsisine yağlı kağıt yerleştirin Hazırladığınız közlenmiş biberli balıkları fırın tepsisine alın önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin Servis tabağına yer elmaları ile roka yapraklarını yerleştirin üzerlerine zeytinyağı, limon suyu, tuz ve sirkeyi gezdirin Balıkları üzerine yerleştirip tuz ve karabiber ile tatlandırın Turp ve limon dilimleri ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.