![]() |
Biberli Ve Domatesli Çinekop |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberli Ve Domatesli Çinekop![]() 1 kg çinekop 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 kahve fincanı beyaz şarap 1 kahve fincanı su 5~6 sivribiber 1 soğan 3 domates Yarım demet maydanoz Tuz karabiber Süslemek için 1 dolmalık kırmızı biber Birkaç yaprak taze fesleğen Biberli ve domatesli çinekop: Soğanın kabuğunu soyup halka şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu için, zeytinyağı, şarap, su, tuz, kıyılmış maydanoz ve karabiberi büyük bir kaseye alıp karıştırın ![]() Balıkları ayıklayıp yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırından çıkarıp servis tabağına alın ve ılınmaya bırakın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|