![]() |
Limon Soslu Hamsi Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limon Soslu Hamsi Sarma![]() 1 kg hamsi 1 limon 1 demet maydanoz Tuz Sarmak için yeterli sayıda limon yaprağı Sos için: 2 limonun suyu 3 diş sarımsak Yarım su bardağı sıcak su 1 demet maydanoz Yarım su bardağı zeytinyağı Tuz Karabiber Limon soslu hamsi sarma: Hamsileri temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Hamsileri ikiye açarak düz bir tabağa yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Yarım bardak sıcak su, limon suyu, zeytinyağı, tuz, karabiber ve ezilmiş sarımsakları bir kasede karıştırın ![]() ![]() Balıkları dizdiğiniz tepsiye sosu gezdirerek dökün ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : Hamsi Doğu Karadeniz balığıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|