![]() |
Uskumru Ve Barbunya Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uskumru Ve Barbunya Dolması![]() 4 uskumru 40 gr barbunya 60 gr baldo pirinç 1 soğan 2 diş sarımsak 1 çorba kaşığı kuşüzümü 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı yenibahar 1 çay kaşığı kimyon 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 limon 200 gr galeta unu 2 yumurta 40 gr un Birer çorba kaşığı kıyılmış dereotu ve nane Tuz toz beyazbiber Tarator sos için 5 dilim bayat ekmek içi 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı çekilmiş ceviz içi 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı elma sirkesi Tuz toz beyazbiber Uskumru ve barbunya dolması: Barbunyayı temizleyip didikleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsakları soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerini örtecek kadar su ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Tarator için sarımsakları temizleyip ezin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temizlenmiş balıkların içini hazırladığınız pilavla doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() 160 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|