![]() |
Keskan Üzerinde Kalamar Dilimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keskan Üzerinde Kalamar Dilimleri![]() 100 gr buğday 30 gr kaşar peyniri 1 yemek kaşığı tereyağı Kırmız toz biber 80 gr kalamar 100 gr sivri biber turşusu Tuz 1 yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un Keskan üzerinde kalamar dilimleri: Buğdayı 1 gün önceden ıslatın ![]() ![]() ![]() Kalamarı en az bir gün önceden bir kapta biber turşusu ile birlikte bekletin ![]() ![]() Kalamarı ucunda pay bırakacak şekilde dilimleyin ![]() ![]() ![]() Servis tabağının ortasına buğday karışımını aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|