![]() |
Palamut Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Palamut Dolması![]() 1 soğan 1 yumurta Yarım kg palamut 1/3 su bardağı un 15 gr kuşüzümü 40 gr ceviz içi 125 gr zeytinyağı 1 çay kaşığı yenibahar 15 gr çamfıstığı 1/3 su bardağı galeta unu 1 limon Tuz Karabiber Palamut dolması: Palamutları temizleyip bol suda iyice yıkayın ![]() ![]() ![]() Soğanı ufak doğrayıp, balık etleri ve çamfıstığıyla birlikte zeytinyağında kavurun ![]() Ceviz içi, kuşüzümü, yenibahar, tuz ve karabiberi ilave edip 15 dakika daha kavurun ve soğumaya bırakın ![]() ![]() Hazırladığınız iç malzeme ile balığın içini doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|