Milföylü Ananas Sepeti |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milföylü Ananas Sepeti7 kare milföy hamuru 2 çorba kaşığı şeker 4 dilim konserve ananas dilimi 2 çay bardağı dondurulmuş vişne Milföylü Ananas Sepeti: Vişne ile şekeri bir kapta karıştırın Milföy hamurlarından üçünü üstüste yerleştirinTırtıklı bir bıçakla parmak kalınlığında dilimleyin Kalan dört milföyden birini tezgahın üzerine alınİnce kestiğiniz milföylerin dört tanesini milföyün kenarlarına dizinDiğer üç milföyüde aynı şekilde hazırlayın Her milföyün üzerini çatalla tepsiye değmeyecek şekilde delin Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında milföyler kızarıncaya kadar pişirin Milföyleri fırından alıp vişneli karışımı yayın,dilimlenmiş ananasları yerleştirinTaze nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın |
|