![]() |
Böğürtlenli Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böğürtlenli Tart![]() 2 ![]() Yarım su bardağı toz şeker Yarım kabartma tozu 1 paket vanilya 1 su bardağı toz fındık 1 yumurta 120 g soğuk tereyağı İç harcı için 500 gr böğürtlen 1 çay bardağı pudra şeker 2 yemek kaşığı buğday nişastası Üzeri için 1 yumurta akı 1 çay bardağı file badem Böğürtlenli tart: Derin bir kapta un, toz şeker, kabartma tozu, vanilya ve toz fındığı iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() Dinlenmiş hamurun 2/3’lük kısmını merdane yardımıyla kalıbın büyüklüğünde açın ![]() ![]() ![]() Harç için gerekli malzemeleri bir kapta iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|