![]() |
Kavun Kremalı Milföylü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavun Kremalı Milföylü![]() 8 kare milföy hamuru 1 yumurtanın sarısı 2 çorba kaşığı pudra şeker Kavunlu krema için 2 dilim kavun 150 ml süt 1 çay bardağı krema 4 ![]() 2 çorba kaşığı beyaz un 2 çorba kaşığı mısır nişastası 3 yumurtanın sarısı Süslemek için Böğürtlen Hazır çikolata sos İnce çekilmiş antep fıstığı Kavun kremalı milföylü : Milföy hamurlarını buzluktan alıp çözülmesini bekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Un ve mısır nişastasını eleyip bir kapta harmanlayın ![]() ![]() ![]() Kalan şeker ve yumurta sarılarını ayrı bir kapta iki misli oluncaya kadar mikserde çırpın ![]() ![]() ![]() Unlu karışımı tencereye aktarıp kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden kızartmış olduğunuz milföy hamurlarını servis tabağına dizin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|