![]() |
Limon Merengli Cupcake |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limon Merengli Cupcake![]() 113 gr tereyağı (oda sıcaklığında) 130 gr toz şeker 3 yumurta 1 limonun rendelenmiş kabuğu 2 yemek kaşığı limon suyu 195 gr un 1 ![]() 1 paket vanilya 1 tutam tuz 60 ml süt Mereng için 2 yumurtanın akı 1 su bardağı toz şeker Limon merengli cupcake: Şeker ve tereyağını mikserle çırpın ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kasede un, kabartma tozu ve tuzu harmanlayın ![]() ![]() Muffin kaplarına kağıt yerleştirip hamuru içlerine paylaştırın ![]() ![]() ![]() Mereng için, oda sıcaklığındaki yumurta aklarını temiz ve kuru bir kaseye alın ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız merengi soğuyan keklerin üzerine sürün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|