Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cevizli, sos

Cevizli Sos

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Cevizli Sos





1 litre süt
1 soğan
50 gr tereyağı
Yarım çay kaşığı rendelenmiş muskat
3 defne yaprağı
2 diş sarımsak
6 dilim ekmek
50 gr ceviz içi

Cevizli sos: Süt, kabuğu soyulmuş ve dilimlenmiş soğan, tereyağı, muskat, defne yaprağı ve kabukları soyulmuş sarımsakları tencereye alın Süt kaynamaya başlayınca ateşi kısıp soğan ve sarımsak yumuşayıncaya kadar arada bir karıştırarak pişirin Defne yapraklarını tencerenin içinden çıkarıp karışımı ılınmaya bırakın
Kabuk kısımları kesilmiş ekmek dilimleri ve ceviz içini ekleyip karışımı havanda veya mutfak robotunda ezin Yarım ceviz içleri ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.