![]() |
Mermer Puding (Endonezya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mermer Puding (Endonezya)vanilyalı puding için: 1 çorba kaşığı toz jöle 100 gr ![]() 4 su bardağı süt 1 çorba kaşığı mısır nişastası 1 yumurta sarısı 40 gr ![]() 2 tatlı kaşığı vanilya bir tutam tuz çikolatalı puding için: 1 ölçü vanilyalı puding malzemesi 3 çorba kaşığı kakao Mermer puding için, iki ayrı puding hazırlayın ![]() Vanilyalı puding için; sütü, jöleyi, şekeri, mısır nişastasını, vanilyayı, bir adet yumurta sarısını, bir tutam tuzu, Tereyağ ile birlikte derin bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() Donduktan sonra buzdolabından çıkarın ![]() ![]() Daha sonra aynı malzemeden içine kakao katarak bir de çikolatalı puding hazırlayın ![]() ![]() Pişirdiğiniz kakaolu pudingi derin bir servis kabına boşaltın ![]() ![]() ![]() Kestiğiniz dilimlerde, kahverengi içinde vanilyalı puding parçaları, beyaz aynı bir mermer görüntüsü verir ![]() |
![]() |
![]() |
|