![]() |
Vatruschki (Rusya) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vatruschki (Rusya)![]() 250 gr un Yarım çay kaşığı tuz 1 yumurta Yarım çay kaşığı toz şeker 125 gr tereyağı Üzeri için 250 gr tuzsuz lor peyniri 2 yumurtanın sarısı Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı toz şeker 20 gr tereyağı 1 yumurtanın sarısı(üzerine sürmek için) Vatruschki (Rus poğaçası): Unu hamur yoğurma kabına eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurmaya devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru buzdolabından alıp tekrar yoğurun ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerlerine bir yumurtanın sarısını sürün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|