Canım Kızım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canım Kızımanlatacağım olay tamamiyle gerçektir yaklaşık 3 aydır tanıdığım bir aile var![]() hikayemi burada isim ve adres vermeden anlatmaya çalışacağım çünkü konu benim için hayati bir durum arz eder![]() hikayem bu forumda başladı;ve gerçekten hayatım bir anlamda değişti ![]() ![]() çünkü artık bir manevi kızım varne mutlu bana![]() ![]() seni seviyorum canım kızım ![]() bir kaç aydır biz baba kız gibiyiz ![]() ama dün evelsi gün ilk defa bana baba dedi![]() buda beni dünyanın en mutlu insanı etti![]() seni seviyorum kızım![]() ve söz veriyorum seni her zamn koruyacağım,ve korucu kanatlarım senin üzerinde hep olacaktır![]() arkadaşlar ,hz muhammet sa derki,yetime ve yoksula kol kanat olun ![]() bu çok önemli bir meseledir![]() belki ihtiyacı olmayan bir ailenin kızına babalık ettim ama en azından manevi olarak onlara babalık edebilirsiniz![]() ![]() benim kızım, babasının vurdum duymazlığı ile hastalanmış ve sıklaşan tıravmalardan ötürü bayılmalar vs takip etmişti ![]() kızımla ilk tanıştığımızda ,ağlıyordu ![]() o anı unutamam canım kızım benim![]() ![]() çok yıpranmış bir durumdaydı annesi onu psikoloğa götürdü,bir türlü çare olamadılar haliyle anne ve babanın ayrılık sorunu en çokonu etkiliyordu![]() ![]() ![]() neyseki şimdi çok mutlu,ve onun yanında olduğumu biliyor,ve artık benimde bir kızım oldu ![]() beni babası olarak kabul etmesi çok güzel![]() ne mutlu bana![]() ![]() arkadaşalr sizinde öyle aktiviteleriniz olsun lütfen hem siz ,hemde çocuk mutlu olur![]() elbbette herkesin kendine yakın hisedeceği bir manevi evladı olacaktır sizde öyle yapın ve onların yanında olduğnuzu hisetirin ![]() ben öyle yaptım ve hayatım dahada mutlu geçiyor![]() ![]() ![]() başka bir konuda şu; arkadaşlar çağımızın vebası olan güven sorunu git gide artıyor ![]() artık bir birimizn güvenini kaybetiğimiz çağa sürükleniyoruzz yıkılan aileler,yıkılan dosluk ve arkadaşlıkların tamamı menfaat durmuna dönüşmüş![]() ve bu yüzden mutlu bir toplum olamıyoruz ![]() ve sonuç olarak aileler dağılıyor,dosluklar bitiyor arkadaşlıklar sahteleşiyor![]() e haliylede durum vaziyet kötüye gidiyor![]() ![]() son süzüm;allahtan dileğim şudur, allahım tüm insanlığın saadet içerisinde bir yuva kurması diliyorum,amin
|
|
|
|