![]() |
Tecavüz Etmek İsteseydiniz Rezilliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tecavüz Etmek İsteseydiniz RezilliğiGizli, gizsiz son zamanlarda ki tecavuz olayları insanı urkuten cinsten ![]() ![]() ![]() ![]() Arastırmaz olaydım(( Karsıma cıkanları tek baslıkta toplamak istersem, Soru şu " Tecavuz etmek isteseydiniz hangi 3 kadına tecavuz etmek isterdiniz?'' Google'a içinde "tecavüz" geçen cümleler yazıp dolaştim, bu sırada ilginç bir forum konusuna rastladım ![]() Forumda insanlarin buna sanal ortamda ballandirarak,isteyerek yazacak kadar asagilik, onursuz ve gonullu olmalarına tanık oldum ![]() Anladım ki tecavüz erkek, kadın, çocuk demeden hepimizin yanından; bazen gerçekleşerek bazende ıskalayarak geçiyor ![]() ![]() ![]() Buyrun okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzlerce yanıt var, o sırada hangi dizi gündemdeyse o dizinin yıldızları göze kestirilmiş ![]() ![]() -Ahh o mine varya o mine bir elime geçse ah bi geçse ! Elini kolunu bağlarım, kulağını, burnunu koparırım, şunu yaparım, bunu yaparım ![]() İç çekerek ballandıra ballandıra anlatılan sahneler, birilerine tecavüz etmek için yanıp tutuşan,yüzlerce adam, belki kadın ![]() Konuyu açmışken "kadınlar tecavüzü ister"düşüncesine de "hadi ordan " demek isterim ![]() Hadi kılıfın bu olsun diyelim e peki kadınlar tecavüz isterde sabi sübyanda mı ister ? Böyle hasta ruhlar aramızda arkadaslar ![]() ![]() ![]() Ne kadar çok gözü dönmüş adam dolu heryan akıl alacak gibi değil ![]() Kadınlara yapılan şiddeti ve tecavüz zaten iğrenç bişeyken bide çocuklara olanına dayanamıyorum ![]() ![]() ![]() Kaygıyla ![]() ![]() ![]() İnsanlıgımdan utandım ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() Dip Not: Tecavuzculer uzerinde yapilan arastirmalarda, bu insanlarin karsi tarafin aci cektigini ve cok kotu oldugunu dahi dusunmedikleri saptanmis ![]() ![]() ![]() ![]() Adamin aklindan gecmiyor bu olasilik(karsi tarafin kotu olma durumu) ![]() Adamlarin kafa yapisinda boyle bir baglanti yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|