Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elbiselerin, taşımalı

Elbiselerin Seni Taşımalı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elbiselerin Seni Taşımalı

Şarkıcı Chris Brown kıyafetlerinizi nasıl kombinleyeceğiniz konusunda size yardımcı oluyor…

Takım elbise giydiğinizde aksesuarlarınız da konuşsun
Avianne saatinden ve elmas bileziğinden vazgeçmeyen Chris Brown, eğer bir takım elbise giyiyorsam, takım elbiseyi ön plana çıkaran aksesuarlar tercih ediyorum diyor Brown, elmaslarla kaplı bir bilekliğin erkekler için rüküş olmadığını düşünüyor ancak siz daha sade bir çizgi yaratmak istiyorsanız; gümüş bir kol düğmesi ya da kravat tokası kullanabilirsiniz Brown sözlerine şunları ekliyor: “Şık bir kravat tokası tercih ediyorsanız, ceketinizin ilk 2 düğmesini açık bırakın; bu arada kravat tokasının kravatınıza zarar vermemesine dikkat edin

Rahatlığınızdan taviz vermeyin
Brown, daha çok kendini içinde rahat hissettiği tişörtleri tercih ettiğini belirteerk, sahnede rahat dans edebilmek içindaha çok streç pantolon ve tişörtlere sahip olduğunu açıklıyor Sanatçı bu tarz kıyafetler ile sahnedeki hareketlerinin engellenmediğini ifade ediyor Rahatlık için bir öneri daha getiren Brown, takım elbise ve gömlekler için likralı kumaşları tavsiye ediyor

Stil kahramanlarınızı belirleyin
Brown, kendi stiline yakın hissettiği ünlülerin, Denzel Washiongton ve Will Smith olduğunu söylüyor Sanatçı, Smith’tin renklere olan ilgisi ile Washiongton’ın klasik giyim tarzından etkilendiğini belirterek, kendi stilinizi yaratmanız için kendinize yakışan noktaları bulmanız gerektiğini sözlerine ekliyor

Brown, farklı tarzdaki parçaları kombinlemeyi çok sevdiğini söylerken; hırka ve şapkadan asla vazgeçmediğini belirtiyor Brown “Sokak stili yani spor giyinmeyi seviyorum ve böylece kendimi daha genç hissediyorum Klasik bir kıyafet giyineceğim zaman ise dar kesim bir takım elbise için şık ve ince bir kravat seçiyorum” diyor

dır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com