![]() |
Erkekler Çıldırmış Olmalı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Çıldırmış Olmalı!Erkekler Çıldırmış Olmalı! ![]() Son zamanlarda o kadar çok kadından benzer hikayeler duydum ki ![]() ![]() ![]() Tanıştığınız adam ilk gün itibariyle size kraliçe gibi davranıyor ![]() ![]() ![]() Hepsinin ortak özelliği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk hafta günde 20 kere aramak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok şanslıysanız birkaç hafta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polat Alemdar hayranı bir adam değilse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu adamlar ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ne oluyor? İşte ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun dışında ![]() ![]() ![]() ![]() Şizofreni virüsü bu aralar çok yaygın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes icn gecerli degil tabii ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Erkekler Çıldırmış Olmalı! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Çıldırmış Olmalı!Bunun dışında pek çoğu uzun zamandır ilişki yaşamamış ve sizinle başlayan o muhteşem anın tadını çıkarmaktan ve sizinle bir ilişkiye girmekten korkuyor ![]() ![]() Bunu yazan bence tam bir atipik psikoz vakası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yazan kişi derin devlet kitapları ya da dizileri bırakıp biraz gerçek hayata baksın derim ![]() Son söz eğer bunu yazan bir bayansa ben olsam 1 dakika kahrını çekmezdim ![]() ![]() Simgee böyle manyakların olduğunu bize gösterdiğin için tşkler |
![]() |
![]() |
|