Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkek, sözlüğü

Erkek Sözlüğü

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Sözlüğü

Erkek SÖzlÜĞÜ
Erkek çevirileri!
Ben balığa çıkıyorum: Ben, elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturacağım, kusana kadar içiceğim ve denizde yüzen balıkları izliyeceğim
Bu erkekleri ilgilendiren birşey: Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, boşuna uğraşma, hiçbir mantık kalıbına sokamazsın
Yemeğe yardım edeyim mi?: Yemek neden hala masaya gelmedi?
Evet tatlım,haklısın sevgilim: Çevirisi yok Onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır
Elbette seni dinliyordum tatlım;sadece aklımda bir sürü karmaşık iş var: Şu karşıdaki kızıl bombanın içinde sütyen var mı, yok mu kafam ona takıldı da!
Sevgilim biraz ara ver,sabahtan beri evi temizleyeceğim diye helak oldun: Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!!
Hmmmm
Evet çok ilginç hayatım: Sen hala konuşuyor musun?
Seni düşünüyordum ve bu gülleri sana getirdim canım: Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti
Endişelenme tatlım,alt tarafı küçük bi kesik: Aslında tam damarı kestim ama gebereceğimi bilsem, canımın ne kadar acıdığını itiraf etmeyeceğim
Hey,bunun için nedenlerim var: En kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak
Tabi ki seni duydum tatlım: Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca, 3 saat bağırıp çağırmazsın
Biliyorsun güzelim,senden başkasını sevemem: Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam
Muhteşem görünüyorsun: Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiriceğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com