|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
benim adamımmevcutların, iyisi, olmalı |
![]() |
&Quot;Benim Adamım&Quot;Mevcutların En İyisi Olmalı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Benim Adamım&Quot;Mevcutların En İyisi Olmalı!Seviyorum bu adamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yandaş" diyeceklermiş ![]() Desinler! Umurumda değil ![]() Bazen "yandaş" olmak gerekir ![]() Aslında yandaşlıkta iyi olan taraf "İşte benim adamım" diyebileceğin birisinin, bir liderin, buna layık birisinin, her bakımdan diğerlerine tercih edebileceğin birisinin bulunmasıdır ![]() Değilse, Türkiye'yi yönetecek siyaset adamı bulamamak, bu yüzden birisine taraf olamamak daha kötü ![]() Hep yazarım, "en iyi iyinin düşmanıdır ![]() Diğerlerini beğenmiyorum ![]() Yeterli bulmuyorum ![]() Ülkemi temsil kabiliyeti noktasında görselliğinden entelliğine onları eksik görüyorum ![]() Onlar da kendi çaplarında "iyi" olabilirler ama benim ölçülerime uymuyorlar ![]() "Benim adamım" mevcutların en iyisi olmalı ![]() Bu yüzden rahatlıkla, "yandaş" ithamlarını göze alabilirim ![]() Böyle bir lider olsun, bir milyon borcum olsun yani ![]() Böyle bir lider olsun, ülkemi dünyada böyle layıkıyla temsil etsin, eğilmesin, bükülmesin, söylenmesi gerekenleri gerektiği gibi söylesin, "one minute" desin, "bunlar Türkiye'ye Fransız" desin, canımı yesin ![]() Onun yerinde orada, Avrupa Parlamenterler Meclisi'nde, mesela Devlet Bahçeli'yi düşünüyorum, Kemal Kılıçdaroğlu'nu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Yok yok, düşünemiyorum bile! Olmaz yani, pek mümkün görünmüyor ![]() Tayyip Bey'in yerini bu ikisi, tek adam olup Voltran'ı oluştursalar bile asla dolduramazlar ![]() İşte benim adamım böyle olmalı, rakipleri ile arasında fersah fersah mesafe bulunmalı ![]() Yoksa ben öyle kolay seven, itibar eden, beğenen birisi değilim ![]() Ülkeyi hangi noktaya getirdiklerini görüyorum elbette ![]() Bir Avrupalı parlamentere hem de Avrupa Parlamentosu'nda "Bunu size soracak değiliz" diyebilen başbakan benim adamımdır ![]() Afrika'da hâlâ sömürgecilik oyunları oynayan Sarkozy'e kendi ülkesinde nanik yapan, Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı'na "Siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz" diyebilen lider, kim ne derse desin benim adamımdır ![]() Ben bu adamı seviyorum! Sevmenin belki de en güzel şekli bu, sevmek zorunda olmadığın halde sevmek! Adamım, senden hiçbir şey istemiyorum, hiçbir beklentim yok seni severken ![]() Sen ülkemi her zaman böyle temsil et, başka bir şey istersem namerdim ![]() Evet bugün adamımsın, yandaşım ![]() Ama senden daha iyisi gelirse ondan yana olacağımdan hiç kuşkun olmasın! Nuh Gönültaş Bugün |
![]() |
![]() |
|