![]() |
Kellerin Yalanları........ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kellerin Yalanları........1-) Bana yakisiyor ![]() 2-) Erkeklik hormonu testeron fazla salgilaninca saclar dokulurmus ![]() ![]() ![]() 3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir ![]() 4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi 5-) Istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzel ![]() 6-) Zeki ve Marjinal kadinlar kelleri seksi buluyor ![]() 7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi ![]() 8-) Benim sac kurutma derdim yok neyseki ![]() ![]() 9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi 10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil ![]() 11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz ![]() ![]() 12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis ![]() 13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir ![]() 14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur ![]() ![]() ![]() 15-)Maden olan yerde ot bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|