Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arnold, gaza, gelmek, için, yazısı

Gaza Gelmek İcin Bir Arnold Yazısı

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gaza Gelmek İcin Bir Arnold Yazısı

Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu Jones ve Viatoru antrenmanlarini izlemek icin ziyarete gelir Antrenmani izledikten sonra Arnold 1972’de bir amerikan body dergisinde yayimlanan su makaleyi yazar:

“Viator bir yaratik! Ben hayatim boyunca bu kadar zalimce, gaddarca, acimasizca nerdeyse intahar derecesinde gecen bir idman görmedim Agirliklari adeta öldürüp imha ediyor Makinalari bir kasabin et parcaladigi gibi parcaliyor Isterik olana kadar kendine eziyet veriyorO kadar zoraki tekrarlar cikariyor ki set esnasinda, insanin sadece izlemekten kusasi geliyor Kendisine ettigi iskenceden ve cektigi acilardan surati masmavi oluyor Kaslarina o kadar cok kan pompaliyor ki, kaslar adeta bir zeplin sekli aliyor Her set acimasizca, merhametsizce kaslar artik pes edene kadar tamamlaniyor Kaslar sisiyorsisiyor 000hayir DAHA FAZLA!! Ama bu hepsi degil Set’in biri biter bitmez diger harekete geciyor Araliksiz!
Hareketten harekette, makinadan makinaya, yazamayacagim kadar hizli geciyor Her harekette öyle bir infilak ediyor ki set’in sonunda hic bir kas lifinin kesinlikle kimildamaya takati kalmiyor Gözü dönene kadar vücudunun tüm adelelerini pompaliyor Hic bir Bodycinin bu zamana kadar erisemedigi bir tutkunluk ve sadakat derecesi var bu adamda Ben bu idmani hergün yapmak zorunda olsam, aninda ucak biletimi alip Avusturyaya tasinir ve oarada kayak ögretmenligi yapardim“

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com