![]() |
Erkeklere 5 Soruluk Anket |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklere 5 Soruluk AnketLütfen aşağıdaki soruları yanıtlayıp, sonuçları yazın 1- Kız arkadaşınız/eşiniz sürekli olarak detaylara takılıp sizi de bu detaylarla yaşamaya zorluyor mu ? a- Her zaman b- Zaman zaman c- Hiçbir zaman d- Aynı detaylara ben de takılıyorum ![]() 2- Kız arkadaşınız/eşiniz başkalarının neler söylediğini gereksiz yere önemsiyor mu ? a- Her zaman b- Zaman zaman c- Hiçbir zaman d- Başkalarının ne dediğini ben de çok önemsiyorum ![]() 3- Kız arkadaşınız/eşiniz sizin ailenize ve arkadaşlarınıza karşı yakın davranıyor mu ? a- Her zaman b- Zaman zaman c- Hiçbir zaman d- Yakın ya da uzak davranmasının önemi yok ![]() 4- Kız arkadaşınız/eşiniz isinize çok mu karışıyor? a- Her zaman b- Zaman zaman c- Hiçbir zaman d- İşime karışır ben de onunkine karışırım ![]() 5- Kız arkadaşınızı/eşinizi seviyor musunuz ![]() a- Evet b- Hayır c- Emin değilim d- Sevmeye çalışıyorum ![]() Yanıtların Puanları : 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() SONUÇLAR : Puanınız 4 ise Siz Gerçekte Bir ISSIZ ADAM sınız ![]() ![]() ![]() Puanınız 20 ise Siz Asla ISSIZ ADAM Olma Riskine Sahip Değilsiniz ![]() ![]() 4 ve 20 arası Puanları alanlara ise öğüdüm : En kısa zamanda daha yüksek puan alacak hale gelmeye çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|