Zikir Ve Hadim |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zikir Ve HadimArkadaşlar, güvendiğim bir tanıdığımın önerisi ile "ya Habir" zikrine başladım Daha önce Ahmed Hulusi'nin Dua ve Zikir kitabından biraz bilgi edinmiştim Yarım yamalak bilgime göre: - öncelikle bir esmanın sayısının karesi kadar zikredilmesi gerekiyor, ki bunun da günlük minimum sayısı var - zikir ilerledikçe insanın içinde ve algısında değişimler meydana geliyor - o belirli sayıya yaklaşıldığında (örneğin "ya Habir" için 812 x 812 = 659,344) önce kötü kokular, ardından gürültüler, ve çoğunlukla son derece korkutucu görüntüler algılanıyor - bunlara karşın sayıya ulaşıldığında esmanın hadimi geliyor ve hizmetli/dost olması için belirli şartlar öne sürüyor Bunlara uyulduğu ve kendisinden yapıcı isteklerde bulunulduğu sürece de kalıyor Ahmed Hulusi zikirin yapıldığı yer ve zamanın öneminin olmadığını, beynin çokkanallı bir organ olduğunu ve birkaç işi birarada yürütebildiğini, bu yüzden örneğin yürürken, çalışırken vb de zikirin yapılabileceğini savunuyor Ben de öyle yapıyorum: yolda yürürken, taşıtlarda, evde, televizyon karşısında bile sürdürüyorum zikri Kısa bir sürede "ya Habir" zikrinde 130,000i geçtim Sanırım 2 aydan biraz daha uzun bir sürede gereken rakama ulaşacağım Bana önerileriniz nelerdir? Gereken rakamın sonuna yaklaştığım zaman olabilecekler için ipucu verebilir misiniz? Korunmak için Ayetel Kürsi dışında yapılabilecek ne var? Yanlış bildiğim yerler var mı? |
|