![]() |
Cin Çağırma Yöntemi ( Garantili ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cin Çağırma Yöntemi ( Garantili )Cin Çağırma S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Arkadaşlar Öncelikle Söyleyim Cin Çağırma için Sorumluluk Felan Almam Ona Göre Amaç Paylaşmak Sadece Sitedeki Tüm Cin Çağırma Konularını Okudum O Yöntemlerle Cin Değil Eti Cin Bile Gelmez ![]() NOT 2: Cin Çağıran Kişinin Kesinlikle İlmihal Sahibi Birisi Olması Lazım Öyle Müslümanım Diyen Herkes Getiremez Ona Göre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------- MÜSLÜMAN CİN ÇAĞIRMA YÖNTEMİ -------- Perşembe Günü Akşam Namazı ile Yatsı Namazı Arasında Gusl Abbesti Alıp Evde Bir Odaya Kapanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz Konuşalım Arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Cinlerle Görüşmüyorum Cine Güvenmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selametle Amaç Paylaşmak ![]() Bu Yazı Bana Aittir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|