![]() |
Karanlık Ve Cinler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlık Ve CinlerMetafizik âlemden en uygun geçiş zamanı geceleyin, karanlıklarda zuhur eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan mirzaoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
Karanlık Ve Cinler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlık Ve Cinlerbitkilerim Nickli Üyeden Alıntı Altı ay gündüz, altı ay gece olan Kuzey kutbunda gece döneminde yoğun bir manyetik atmosfer oluşur, geçiş bölgesi olarak burada birçok cini olaylar görülür ![]() doğan mirzaoğlu Finlilere hizmet veren bir seyahat acentasında çalışan arkadaşım, Finlilerin tamamının alkolik olduğunu söylerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Karanlık Ve Cinler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlık Ve Cinlerderinsevgi Nickli Üyeden Alıntı Finlilere hizmet veren bir seyahat acentasında çalışan arkadaşım, Finlilerin tamamının alkolik olduğunu söylerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilginç bilgi |
![]() |
![]() |
![]() |
Karanlık Ve Cinler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karanlık Ve Cinler''Kim karanlık tenha bi yerden geçerse ordan geçerken yalnız geçmesin diye salih kulları vesileyle geçmeli'' bazı kaynaklarda bununla ilgili okumuştum ilmihaller olsun ve bazı başyapıt yazarlar bir ara tanıdığım bir hocamda böyle tavsiye etmişdi peygamber efendimizinde buyruğu var gece karanlıkda yalnız dolaşmamamızla alakalı yanımızda birinin olmasınıda ön sürmüş sanırım onu burdan bağlamışlar diye düşünüyorum ''Ey ALLAHın salih kulları bana yardım ediniz ALLAH teala da size merhamet etsin'' karanlık bölgeden geçerken okunmalı ve daha biçok sıkıntıdada okunmalı diyordu ama vurguyu karanlık bölgelerde ve karanlığın olduğu yerlerde yapmışlar bence yine bildiğim bi kaynakda haklılar karanlığın gecesi cinlere ayrılmış bölüm gündüzleride insanlara ayrılmış zamanı olarak geçiyordu ![]() ![]() ![]() sağol paylaşımın için ALLAH razı olsun |
![]() |
![]() |
|