![]() |
Hüddam Konusuna Bir Analiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüddam Konusuna Bir AnalizBenim hüddam konusunda bu forumda okuduklarımdan çıkardıklarım aşağıdakilerdir; (Yanlışım varsa düzeltin ![]() ![]() ![]() 1) Hüddam davetinde gelen yüksek ihtimalle cindir (her ne kadar çoğunlukla melek sanılsada) Meleklerinde gelme ihtimali vardır ![]() 2) Cinler insan için zararlıdır ![]() 3) Melekler sadece Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne seviyesine gelenlere gözükmeye başlar ![]() 4) Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne seviyesinde değilsen sana melekler gelmez gelen cindir ![]() 5) Cin senin için zararlı olduğundan Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne düzeyinde değilsen (ki tahminimce %99,9 umuz bu düzeyde değil) hüddam çağırma işi senin için zararlıdır ![]() 6) Hadim hüddam işine girmek istiyorsan nefsini eğitip Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne seviyesine getirmelisin (Tabi o seviyeden sonra hala nefsi ve dünyevi isteklerin için hüddam ı kullanmak istersen ![]() Yine Bu Forumda okuduklarımdan; Hüddam Ne işe Yarar; Yine bu siteden olaraktan; a)Öğretici Hadim:bunlar iş yapmaz haber getirmez ama bilgiler öğretirler insana değişik konularda ![]() görülür ve ara sıra direk gelirler ![]() ![]() b)İş Hadimleri:Bunlar kişinin isteklerini yerine getirir yani büyüler gibi mesela şu bana aşık olsun gibi istekler yerine getirilir hatta çok güçlüyse madde aktarımı bile yapabildikleri söylenir ![]() ![]() c)Kulak Hadimler:Kulak çakralarının açılmasını sağlarlar ayrıca fal bakma yetisi veriler yalnız olaylar görülmez duyum şeklinde alınır ![]() ç)Göz Hadimleri:Bunlar kulak hadimleri gibi falda yardımcı olurlar ama farkları ise isminden anlaşılacağı gibi göz çakralarını açar olayları gösterirler ![]() Baktığımız üzere bunlardan b) İş Hadimleri nin yaptıkları, buradan çıkardığım kadarıyla büyü türü işler (yani dinimizce yasaklanan büyük günahlardan biri, c) kulak hadimleri d) göz hadimleri , anladığım kadarıyla bunlar fal bakmaya ve istihbarat başkası hakkında bilgi toplama işine yarıyor; başkası hakkında cinleri kullanarak bilgi toplamak ne kadar doğrudur veya dediklerine nasıl güvenilir hiç bi fikrim yok, falın ise günah olup olmama durumunda hiç bahsetmeyeceğim ![]() Geriye kalıyor a)öğretici hadimler, bunlar diğerlerine göre daha kullanışlı gibi duruyor, fakat öğrettiklerinin doğruluk payı yada garantisi nedir oda bilinmez ![]() Yine bu siteden "Ulvi" isimli üyenin linkteki mesajından "Hadimler geldikleri zaman mahiyetleriyle gelir ve kalabalık görükürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada yazanlar eğer doğruysa işaretlediğim yerde yazanlar yani; "Hadimler geldikleri zaman insanın göz seviyesiyle aynı hizada asla bulunmazlar ![]() ![]() Bakara Suresi 34 ![]() "Hani meleklere, “Âdem için saygı ile eğilin” demiştik de İblis hariç bütün melekler hemen saygı ile eğilmişler, İblis (bundan) kaçınmış, büyüklük taslamış ve kâfirlerden olmuştu ![]() Bence buradaki şeytanın kibirinin devamı, ve şeytanın insandan üstün olduğunu gösterme çabasıdır ![]() ![]() Yine bu siteden "phaselis" isimli üyenin linkteki mesajından Havas ilmi bir çok şeyle karıştırılıyor özellikle büyüyle ![]() ![]() ![]() ![]() yaprağı(yeni jenerasyonun anlayacağı tarzda kutsallaştırmış oluyorsunuz) peki defne yaprağı neden derseniz yine yeni jenarasyonun ağzıyla söyleyeyim yaptığınız işlemin tütsüsü ama derin içeriği ise SIR ![]() ![]() Burada dikkati çekeceğimiz, en alttaki işaretli bölüm, dinimizde hangi durumlarda abdestin bozulduğu bellidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadimden yardım alma konusunda ısrar eden arkadaşlar için bir kaç ayetle yazıyı bitirmek istiyorum ![]() En'am Suresi 128 ![]() "Onların hepsini bir araya toplayacağı gün şöyle diyecektir: “Ey cin topluluğu! İnsanlardan pek çoğunu saptırıp aranıza kattınız ![]() Onların insanlardan olan dostları, “Ey Rabbimiz! Bizler birbirimizden yararlandık ve bize belirlediğin süremizin sonuna ulaştık” diyecekler ![]() ![]() ![]() Cinn Suresi 6 ![]() "Ve insanlardan bazı adamlar, cinlerden bazı adamlara sığınıyorlardı ![]() ![]() Uzun Lafın kısası hüddam işiyle uğraşılıcağına o zaman ve çabayı nefsini eğitmeye harcamak dah kazançlı gibi geliyor bana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hüddam Konusuna Bir Analiz |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüddam Konusuna Bir Analizfilancakisi Nickli Üyeden Alıntı Benim hüddam konusunda bu forumda okuduklarımdan çıkardıklarım aşağıdakilerdir; (Yanlışım varsa düzeltin ![]() 3) Melekler sadece Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne seviyesine gelenlere gözükmeye başlar ![]() 4) Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne seviyesinde değilsen sana melekler gelmez gelen cindir ![]() 5) Cin senin için zararlı olduğundan Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne düzeyinde değilsen (ki tahminimce %99,9 umuz bu düzeyde değil) hüddam çağırma işi senin için zararlıdır ![]() 6) Hadim hüddam işine girmek istiyorsan nefsini eğitip Nefsi Mülhime - Nefsi Mutmainne seviyesine getirmelisin (Tabi o seviyeden sonra hala nefsi ve dünyevi isteklerin için hüddam ı kullanmak istersen ![]() Genel anlamda hüddam ve hadim hakkında konuşmak istemiyorum ama Nefs mertebelerinde bazı yanlışlar olduğunu düşündüğüm için düzeltme ihtiyacı hissettim ![]() Nefsi mülhime ; Nefsi emmareden sonra yani emreden nefsten sonra gelir ve artık nefsin ilham almaya başladığına delalettir ![]() ![]() ![]() Bu konu dışında bunlara çaba harcamaktansa nefs terbiyesine yönelme konusunda bende sana katılıyorum En doğrusunu Allah(cc) bilir ![]() Dua ve Selam ile |
![]() |
![]() |
|