07-16-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinlerle Uğraşmak İsteyen Meraklı Arkadaşlar...
Arkadaşlar sitede bu konulara meraklı arkadaşlar var boş boş yazıları okuyacağınıza size ayrıntılarıyla bilgi vereyim Çağırmak istiyorsanız çağırın herhangi bir zarar veremezler Hani çok çağırmak istiyorsunuz ve çok meraklısınız ya bu uygulamayı yapın da göreyim sizi  
İlk şart canlı ve canlıdan çıkan tüm gıdalar yenmeyecek Sofradan tok kalkılmayacak Gündüzleri oruç tutulacak Yani önce gücümüzü kuvvetimizi yok ederek vücut dıştan elektirik emecek,stres,üzüntü üzerimize hakim olacak Yemeyecek olduğumuz gıdaları sayarsak:
-Süt
-Yumurta
-Yoğurt
-et
-Peynir
Yani bütün hayvansal gıdalar  
Zeytin,arpa ekmeği,yeşillikler yiyerek kendimize bir tür ceza vermemiz gerek Yani kendimizi stres ve sıkıntıya sokmamız gerek Sıkıntı,stres ve heyecan aşırı enerji toplar yanlış anlamayın bu konuyu Bu hale gelerek elektirik trafası haline geleceğiz Ve onların boyutuna girerek onları göreceğiz Yatsı ile sabah namazı arasında Cin suresini günde 1000(bin) kez
1 Gün 333(üçyüzotuzüç)
2 Gün 334(üçyüzotuzdört)
3 Gün 335(üçyüzotuzbeş)
Bunu 1000'e tamamlamaya çalışıyoruz
Hergün bu şekilde okumaya çalışacağız ve kendimizi sıkıntıya sokacağız Nefes alacak zaman olmayacak Uyku yok Akşama kadar oruçlu O kadar yorgun ve bitkin hale geleceksin ki  Bir de odada tek olacaksın ve tek ışık kaynağı mum olacak
Bu duruma geldiğin zaman cinleri görmeden halisilasyon görmeye başlayacaksın Onların ilgisini çektiğin zaman seni patron edasına girip seni imtihan etmeye çalışacaklar Oysa hani sen onu emrin altına alacaktın onlar seni imtihan etmeye çalışıyorlar?
1 Önce korku ve cesaretini ölçerler Dar zamanda cin suresinin sayısını tamamlamaya çalışırken bir bakıcaksın odada büssürü yaratık dolaşıyor,seni ısırmaya çalışıyor fakat tam yaklaştığı zaman kayboluyor Fakat bunları görürken sen okumaya devam ediyorsun cin suresini Bir bakıyorsun çok sevdiğin insanlara annene,babana,çoçuğuna işkence yapıyorlar Sen umursamadan okumaya devam etmen gerek onlar gerçek değil bunu unutmayalım Onlarla kesinlikle konuşmuyorsun,konuştuğun an riyazat bitiyor Ve sabaha kadar devam edeceksin Korku ve cesaret sınavını kazanmış oluyorsun eğer konuşmaz ve bu duruma katlanırsan  
2 Hırsını ve azmini ölçerler:Seni imtihan etmek isteyen cin sana teneke teneke altın veriyor benimle konuş anlaşalım diyorlar(sakın konuşma,konuştuğun an herşey biter) sen bunları kabul etmeyerek okumaya devam ediyorsun Yine işkenceler devam ediyor Yine bu ortamda sabahlıyorsun Üçüncü günde ise:
3 Şehevi duygularını ölçerler:Güzel açık seçik kadınlar yanına gelerek beraber olmak istediklerini ve emrin altına girmek istediklerini söylüyorlar Kabul ettiğin zaman boşuna kürek sallamış oluyorsun kabul etmeden okumaya devam etmen gerek
Artık son gün cesaretini,hırsını ve şehvetini ölçüyorlar,tüm herşeyi sana sunuyorlar kadınlar,altınlar aklınıza gelebilecek herşey ve seni caydırmaya çalışıyorlar Tabiki bu seviyeye kadar gelebilirsen  Ve de okumayı tamamlayabilirsen Bu günlerde cin suresini 1000'e tamamlamaya uğraşıyorsun
Zaten bu kadar cesaretli bir insan insanlar arasında da başarılı olur neye gerekki cinlerle konuşmak onlar arasında başarılı olmak?
Zaten bu kadar olaydan sonra kafayı bozmama ihtimali çok zayıf Bozmasa bile ne cinleri ne kendini emri altına alabilecek gücü kalmıştır
Arkadaşlar bu olaylar çok gariptir Şuan Türkiye'de medyum diye gezen ve cinleri emir altına aldım diyen insanlardan hangisi bu olaylara dayanabilir?
Bu yazdıklarımı zaten deneyebileceğinizi sanmıyorum Benim burda anlatmak istediğim ''yok cinlerle irtibata geçmek istiyoruz'',''Konuşmak istiyoruz'' gibi şeyler yazan arkadaşlar içindir Zaten dini bütün olan bir insan bunlara gerek görmez Ondan cinler zaten korkar ve zarar veremezler Bu yazdıklarım zaten bilinen şeyler bunları yapan insan başarılı olamazsa onların emri altına girer Çok sakıncalı bir durum
Cinleri çağırdığınız zaman ve onları görmeye başladığınız zaman hiçbirşey eskisi gibi olmaz Sanırsınız ki onlar sizin istediklerinizi yapıyor,sizi koruyor fakat bu böyle değil sadece bu size böyle gösterilir
Hiçbir aklı başında müslüman bu olayları yapmaz
Bu şekilde başarılı olamaz mısınız?Tabiki olursunuz ve emriniz altına alabilir ve hayırlı işlerde kullanabilirsiniz Güçlerinden ve haber almada kullanılabilir Bu olayları internetten okuduğunuz şeylerle yapamazsınız Alimlerden ve evliyalardan ders almanız gerekli Ama o alimlerde basit yaratık olan cinlerle ugraşma yerine kendilerini Allah’a adamış onun ilmini yaymaya çalısan kişilerdir Ne yapsın onlar cinleri?
İllaki ben cinleri davet edeceğim konuşacağım diyorsanız,toplayın 4 arkadaşınızı alın elinize fincanı 29 harfi küçük kare kağıtlara okunur ve büyük bir şekilde yazın Evet ve hayır diyede kare bir kağıda yazın Kağıtları masaya yuvarlak şekilde A'dan başlayarak dizin Evet ve hayır yazılı kağıdı ortaya koyun Fincana herkes elini bastırmadan koysun ve ''Burda cinlerden kimse var mı?'' diye sorun Biraz bekleyin çünkü onların isteği ''Ey cinler alemin iyi ve müslüman bir cin lütfen gel'' demenizi bekliyor Fakat ben bunu kendime yediremem şahsen demem yani Buraya gelin derim Gelirler Bu basit bir cin çağırma yönetimidir Cin geldiği zaman fincan evet'e doğru ilerler Başlayın sorular sormaya  
Fakat beni sakın cin çağırıyo,cinlerle ilgileniyor felan filan diye düşünmeyin Ben hayatımda 3 kere cin çağırdım o da arkadaşlar çok ısrar etti diye Başka bir çalışmam olmadı Ha cinler seninle uğraştı mı diye sorarsanız evet uğraştı Onların aleme girdim çıktım İstemeden oldu bunlar ve çok olaylar gördüm Çok olağan dışı şeyler yaşadım Yani bu konuda bilgisizce yazı yazmadım bazı arkadaşlar,''Sen ne bilirsin'' diyebilir o yüzden bunları açıklama gereği duydum  
Saygılar  Sevgiyle kalın 
|
|
|