![]() |
Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorumSelamun Aleyküm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorumAyet-el kürsi'nin hüddamı Seyid Kendiyas hazretleri milyonda birdir gelmesi ![]() En büyük orduya sahiptir şartları çok ağırdır ![]() Hüddam edinmek için ehli birinden yardım almalısınız ![]() Davete başkaları icabet eder bir hüddam gelmez o kapı açıldığında gördükleriniz sizin hayatınızdan çok şey götürür ![]() Ehli biriyle olursanız onun gözetiminde olursanız fazla sıkıntı yaşamazsınız ![]() Çok biliyorum hüddam daveti yapıp evinde şaytanlarla savaşan ölümden kıl payı kurtulan ![]() Bazılarına Hüddam ailesinden miras kalır ![]() Bazılarına ise sonradan nasip olur ![]() ![]() Bir sürü davet var ama her davete hüddam gelmez ![]() ![]() Davetlerin orucu var çok çok fazla okumaları var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorumMira Nickli Üyeden Alıntı Ayet-el kürsi'nin hüddamı Seyid Kendiyas hazretleri milyonda birdir gelmesi ![]() En büyük orduya sahiptir şartları çok ağırdır ![]() Hüddam edinmek için ehli birinden yardım almalısınız ![]() Davete başkaları icabet eder bir hüddam gelmez o kapı açıldığında gördükleriniz sizin hayatınızdan çok şey götürür ![]() Ehli biriyle olursanız onun gözetiminde olursanız fazla sıkıntı yaşamazsınız ![]() Çok biliyorum hüddam daveti yapıp evinde şaytanlarla savaşan ölümden kıl payı kurtulan ![]() Bazılarına Hüddam ailesinden miras kalır ![]() Bazılarına ise sonradan nasip olur ![]() ![]() Bir sürü davet var ama her davete hüddam gelmez ![]() ![]() Davetlerin orucu var çok çok fazla okumaları var ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konula ilgili Miranın yazığı dikkate alınması gerekir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|