Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorum |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorumSelamun AleykümAyetel kürsiyi 40 gün gece gündüz 25 kere okuyup (Toplam 1000 kere)Ayetel kürsinin Hüddam ya da hadim tam olarak bilmiyorum çağırmak istiyorumBu işlerde pek bilgili değilim internetten okuduğum kadarKendimi ayetel kürsi çemberine alsam(Korunmak için) zararı olur mu ?Ve bu yapıcağım şey günah mı çünkü bir cini mertebesinden indireceğim ?Peki çağırmak istemesem ayetel kürsiyi 1000 kere okuyunca insana insanları iyileştirme yeteneği veriliyormuşO niyetle gerçekten takva ile (Kalpten gelerek)istersem (Kötü amaçlar için değil sadece birilerine yardımım dokunsun isterim)Bu niyetle okusam hüddam ya da hadim gelmez değil mi ?Teşekkürler cevaplarınız için Selam ve Dua ile (: |
07-16-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorumAyet-el kürsi'nin hüddamı Seyid Kendiyas hazretleri milyonda birdir gelmesi En büyük orduya sahiptir şartları çok ağırdır Hüddam edinmek için ehli birinden yardım almalısınız Davete başkaları icabet eder bir hüddam gelmez o kapı açıldığında gördükleriniz sizin hayatınızdan çok şey götürür Ehli biriyle olursanız onun gözetiminde olursanız fazla sıkıntı yaşamazsınız Çok biliyorum hüddam daveti yapıp evinde şaytanlarla savaşan ölümden kıl payı kurtulan Bazılarına Hüddam ailesinden miras kalır Bazılarına ise sonradan nasip olur Ya hüddam seçer kişiyi ya da dediğim gibi mirastır kişi sonradanda Hüddam edinebilir fakat isterse çok sayıda sure okusun yada dua yanlış yapıyorsa kendini kaybeder Bir sürü davet var ama her davete hüddam gelmezİfrit gelir şeytan gelir ama hüddamın gelmesi zordur Davetlerin orucu var çok çok fazla okumaları varvs |
07-16-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüddam Ya Da Hadim Çağırmak İstiyorumMira Nickli Üyeden Alıntı Ayet-el kürsi'nin hüddamı Seyid Kendiyas hazretleri milyonda birdir gelmesi En büyük orduya sahiptir şartları çok ağırdır Hüddam edinmek için ehli birinden yardım almalısınız Davete başkaları icabet eder bir hüddam gelmez o kapı açıldığında gördükleriniz sizin hayatınızdan çok şey götürür Ehli biriyle olursanız onun gözetiminde olursanız fazla sıkıntı yaşamazsınız Çok biliyorum hüddam daveti yapıp evinde şaytanlarla savaşan ölümden kıl payı kurtulan Bazılarına Hüddam ailesinden miras kalır Bazılarına ise sonradan nasip olur Ya hüddam seçer kişiyi ya da dediğim gibi mirastır kişi sonradanda Hüddam edinebilir fakat isterse çok sayıda sure okusun yada dua yanlış yapıyorsa kendini kaybeder Bir sürü davet var ama her davete hüddam gelmezİfrit gelir şeytan gelir ama hüddamın gelmesi zordur Davetlerin orucu var çok çok fazla okumaları varvs Bu konula ilgili Miranın yazığı dikkate alınması gerekir |
|