Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hüddam, taifeler

Hüddam Taifeler

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüddam Taifeler

Hüddam Taifeler yine görünmeyen alemden olmakla beraber cin olmayan ama kökeni cinni olan varlıklardır

Beyaz ince ve uzun boylu olurlar, askerlik sistemi ile yönetilirler

Kalabalık gezerler

Bir tanesi cinlere ve ifritlere karşı çok iri ve güçlüdür

Genelde cinler alemini evmez ve çatışma halindedirler

Bağlı bulundukları insana kazandırdıkları özellikler ise, o kişinin etrafındaki kişilerin durumlarını, byinlerinden geçenleri, okuduklarını, yaptıklarını ve şu an ne halde olduklarını kulak hüddamlığı şeklinde söylemeleridir

Köken olarak mı gruplar içinde olduklarını ve mı bağlı olduklarını zannetmekteyim

cinlere nazaran verdikleri bilgi çok daha güvenilir ve sağlamdır, ama yinede asıl önemli yerlerde verdikleri bilgilere güvenilmez diye düşünüyorum

Kendilerine Hüddam taifeler Denilmesi kendilerini bu şekilde tanıtmalarından dolayıdır

yalnız cinlere karşı ne kadar kuvvetli ve güçlü olsalarda şeytanlara karşı zayıf ve yanıltıcıdırlar

Çünkü bazen şeytanları hüddam diye tanıtmaya kalktıkları olmuşlardır

Tabi bunlar benim görüş ve düşüncelerim doğruda olabilir yanlışta daha iyi bilenlere sormak lazım

En Doğrusunu Allah Bilir

İnşaallah Yoluna Öleyim
Bin canım olsa hepsini vereyim
Ayağının Altına ben yol olayım
Tepele beni şerefe ulaşayım
Kabul Et ben zavallıyı Ya ResulaAllah

Utanırım Sen 'den isteyemem birşey
Korkum utancımdan çok, yok Sen'den Başka Gidecek bir yer
Tüm acizliğimle gelmişim Sana
Zavallıyım ben Nolur beni Yalnız Bırakma

Ya ResulAllah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com