![]() |
Hüddam Daveti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüddam DavetiHüddam Daveti Bu mevzu isimlerin özelligini bildirir ![]() gusul edip, temiz elbiseler giy ve tenha bir yerde halvete gir ![]() isimleri elli (50) defa oku ![]() efkardan ve fasit islerden uzak tut ![]() sana dokunmasın ![]() yesil elbiseli, baslarında takke olan ve ay gibi nurlu yüzleriyle yedi (7) kisi gelir ![]() kadar sende onlarla konusma ![]() nın kulu, muradın nedir? Bizi bu ismi a’zam kuvvetiyle dogudan getirdin” derler ![]() ![]() ![]() Allah sizden razı olsun ![]() ![]() Sizden istegim bu isimlerin kuvvetiyle her yerde, her halde ve her iste hayr veya ser, dostluk veya düsmanlık, her ne türlü is olursa olsun, bana yardım ediniz ![]() ![]() olursa olsun, bana hizmeti ve hacetlerimi reddetmeyin, daima benimle beraber olun” dersin ![]() Bu amelin sartı: Bu davete baslamadan, üç gün öncesinden baslayarak riyazat tut ![]() olmazsan, korkar, dilin tutulur, konusamazsın ve sasırırsın ![]() ulasamazsın ![]() galip olmak, hemde bütün ruhaniyetten korkmamak içindir ![]() ![]() ruhanileri tekrar yanına çagırmak ve hacetini yaptırmak için bir nisan iste ![]() ![]() mührün rengi kus yumurtasının rengi gibidir ![]() üzerinde yesil hat ile yazılı bir yazı vardır ![]() ellerinden alıp öptükten sonra, yüzüne ve gözüne sür ![]() Daha sonra basına koyarak söyle de: “Bu mührü bana getirdiniz ama bu isimleri okumaya benim gücüm yetmez ![]() ![]() Sana: “Onu iyi sakla ![]() günahkar ve facir kisi tutmasın” derler ![]() onlara ikram ve tevazü gösterip, “Zahmet çektiniz, selametle gidiniz ve ne zaman sizi çagırırsam bana geliniz” dersin ![]() isimleri yedi (7) defa oku ![]() hacetini yerine getirirler ve istedigine ulasırsın ![]() isimler sahih olup mücerrebdir ![]() Okunacak isimler budur: Bismillahirrahmanirrahim ![]() külli afetin bi kudsihi ![]() afetin bi kudsihi ![]() bi kudsihi ![]() kudsihi ![]() dır |
![]() |
![]() |
![]() |
Hüddam Daveti |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüddam DavetiŞimdi ben bu terkibi yapacam diyelim ; hangi zamanlarda ve nasıl okuyacam ,yada bu görevliler gelmeden önce kimler gelecek ,gelecek olanlara kanmamak için ne yapmam lazım, okumaları bir gündemi yapacam hemen geleceklermi , ya gelenler başkası ve beni kandırıp kullanmak isterlerse ,bende kanıp onların esiri olursam , benden sadece bunlarımı isteyecekler başka neler var ? cevaplarsanız sevinirim kardeşim vesselam |
![]() |
![]() |
|