![]() |
Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Velayet yolu açıktır, kahinlik, medyumluk yolu kapalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Velayet yolları daire dairedir…Hüddam ilmi de bu daireden biridir…Bir mürşit rehberliğinde yapılıyorsa ilmi ledünden bir şubedir…Aksi halde cine şeytana maskara olup akıl ve ruh sağlığından koparak onların ağına düşmek söz konusu olabilir…Selam ve dua ile… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Hadi Shodow böyle bi şey asla olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Zem_heri Nickli Üyeden Alıntı Hadi Shodow böyle bi şey asla olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() sen beni anlıyamassın güzel insan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Zem_heri Nickli Üyeden Alıntı Hadi Shodow böyle bi şey asla olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ya zem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Reyyan canım ben onu baştan beri diyorum cinler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendi ![]() Belki bizim hiç bilmediğimiz bizden çok uzak başka alemlerde bizim gibi ya da başka şekilde Allahın kurallar koyduğu varlıklar var bilemeyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?altın çağda(Kıyamet öncesi son çağ) Kuranda Cinlerden kastın ne olduğu daha iyi bilinicektir ! Kuranın çözülmemiş ve bilinmeden saklı kalmış bi yönü kalmıyacağından ; cinlerin bizim anlayabileceğimiz şekilde bir anlatımı ve aslı açığa kavuşturulacaktır ! (Allah daha iyi bilir) Altın Çağın Süleyman Nebinin çağına benzer olacağını ve ilim ve bolluk üzerine olacağını şimdiden biliyoruz ! O halde bu dönemde cinler bazı işlerde aleni bir biçimde kullanılabilir ! ama Süleyman AS ın tarzında ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Zem_heri Nickli Üyeden Alıntı Reyyan canım ben onu baştan beri diyorum cinler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendi ![]() Belki bizim hiç bilmediğimiz bizden çok uzak başka alemlerde bizim gibi ya da başka şekilde Allahın kurallar koyduğu varlıklar var bilemeyiz ![]() ![]() Negaitf varlıkların en büyük özellikleri,kişilerde kendilerini unutturup tahribat yapmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?muhabbetçi cin yok demişti ! katılıyorum ve katılmıyorum ! Katılıyorum çünkü ; cinler fosforlu ve casper gibi duvardan geçen varlıklardan ibaret olamaz ! ![]() ![]() ![]() ![]() katılmıyorum çünkü ; zemheri gene benim fikrimi benden önce izah etti : Kuranda koskoca cin suresi var ! cinler sadece tam anlayabileceğimiz şekilde bir açıklama ile bize açıklanmadı o kadar ! o halde zandan kaçınmak gerek yoksa kendi tanımlamamız bizi de şaşırtır ! bilen açıklicaktır bunu ! (Kastım Mehdi değil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Bunu sana defalarca yazdım Shodow ama net bi cevap vermedin hiç ![]() Bunun açılımı irademizi kullanamıyoruz ![]() ![]() ha Marduk geçer insanların boyutları açılır başka boyutları görebilir vss orayı bilemem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Zem_heri Nickli Üyeden Alıntı Bunu sana defalarca yazdım Shodow ama net bi cevap vermedin hiç ![]() Bunun açılımı irademizi kullanamıyoruz ![]() ![]() İnsan akılnda sorumlu tutulacak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Kuranın çözülmemiş ve bilinmeden saklı kalmış bi yönü kalmıyacağından ; denizeros kardeşim ben bu sözüne katılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler yalancıdır diyoruz sonra dörtbin yıl yaşarlar bu sağlam bilgileri nerden alıyorsak artık ![]() galiba bunları içinden gelerek söylemedin zemheri söylediysenden biraz daha dikkatli olmak lzm bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?shadow Nickli Üyeden Alıntı İnsan akılnda sorumlu tutulacak ![]() ![]() ![]() ![]() Yine sorulara cevap yok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?m ![]() Kuranın çözülmemiş ve bilinmeden saklı kalmış bi yönü kalmıyacağından ; denizeros kardeşim ben bu sözüne katılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler yalancıdır diyoruz sonra dörtbin yıl yaşarlar bu sağlam bilgileri nerden alıyorsak artık ![]() galiba bunları içinden gelerek söylemedin zemheri söylediysenden biraz daha dikkatli olmak lzm bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanırım sizler,sadece okuduğunuz kitaplarla vede mantığınızla konuya yaklaşım gösteriyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?shadow Nickli Üyeden Alıntı Velayet yolu açıktır, kahinlik, medyumluk yolu kapalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Velayet yolları daire dairedir…Hüddam ilmi de bu daireden biridir…Bir mürşit rehberliğinde yapılıyorsa ilmi ledünden bir şubedir…Aksi halde cine şeytana maskara olup akıl ve ruh sağlığından koparak onların ağına düşmek söz konusu olabilir…Selam ve dua ile… güzel bir analiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Negatiflerle İrtibat Kurulmalı Mı?Zem_heri Nickli Üyeden Alıntı Yine sorulara cevap yok ![]() Tamam seni geçtik diyelim,bu forumdakilere sor bakalım,kim içindeki fısıltılara dur diyebiliyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|