Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilk, irtibat

İlk İrtibat

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk İrtibat

Allhin Selameti üzerinize olsun

saygi deger arkadaslarim size 2 gün önceki basimdan gecen bir olayi yazmak istiyor ve sizin bu konuya dagir yorumlarinizla beraber yardiminizi bekliyorum

Saat gece 0100 0400 arasi uykuda cok sag sol yapan birisiyim ,kusura bakmayin ama acik yazcagim,rüyamda cinsel iliskiye girdigim kadini hatirliyorum birkac kez ayni kadini gördügümü hatirliyorum uyanmaya calistigimda üzerimde yani yari uyku yari uyanik olur ya insan o durumdayken kalkmaya calistim ve üzerimde bir agirlik hissetdim gögüsümde bir agirlik hissetdim ve yatdim gözlerim kapali ama kendimdeyim direndim ama fazla birsey elde etmis olmadim, hemen aklima Euzu Besmele geldi söylemeye calsitigimda dilim dönmedi tekarar tekrar denedikden sonra basardim ama pis bir korku hissetdim

Ben bu arada Zikir de ediyorum bunlardan birkacini yaziyim

Ya Rahim, Ya Tevvab 667

Ya Basir 302

Ya Kerim 270 Esmaül Hüsna bunlarin tilsimlarini tasiyorum üzerimde

Rahman 298

Ya Vedu 400

Berhetihin gece 100

Beskeylehin gece 70

Kazmezin gece 100 Berhetiyye

Mezcalin 50

Hutirin 70

Tetlihin 70

Bunlarin cok ama cok faydalarini gördüm vegörüyorum ama bu konuda 100% bilince sahip degilim

Allaha emanet olun Erdinc Sanu

Alıntı Yaparak Cevapla

İlk İrtibat

Eski 07-16-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlk İrtibat

Beskeylehin Nickli Üyeden Alıntı

Allhin Selameti üzerinize olsun

saygi deger arkadaslarim size 2 gün önceki basimdan gecen bir olayi yazmak istiyor ve sizin bu konuya dagir yorumlarinizla beraber yardiminizi bekliyorum

Saat gece 0100 0400 arasi uykuda cok sag sol yapan birisiyim ,kusura bakmayin ama acik yazcagim,rüyamda cinsel iliskiye girdigim kadini hatirliyorum birkac kez ayni kadini gördügümü hatirliyorum uyanmaya calistigimda üzerimde yani yari uyku yari uyanik olur ya insan o durumdayken kalkmaya calistim ve üzerimde bir agirlik hissetdim gögüsümde bir agirlik hissetdim ve yatdim gözlerim kapali ama kendimdeyim direndim ama fazla birsey elde etmis olmadim, hemen aklima Euzu Besmele geldi söylemeye calsitigimda dilim dönmedi tekarar tekrar denedikden sonra basardim ama pis bir korku hissetdim

Ben bu arada Zikir de ediyorum bunlardan birkacini yaziyim

Berhetihin gece 100
Beskeylehin gece 70
Kazmezin gece 100 Berhetiyye
Mezcalin 50
Hutirin 70
Tetlihin 70

bu zikir dediğin şeyler cin isimlerine benziyor
Allahın isimlerinden değil
kimi zikrediyorsan artık bilmediğin işleri kurcalama
kardeş tavsiyesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com