Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, kore

Dört Kore Filmi

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dört Kore Filmi

bugün izlemeyenler için 3 tane film öneriyorum belki çoğu kişi izlemiştir ama benim izlerken acayip hoşuma giden filmler
1 numara - My Sassy Girl 2002 yapımı olup kore sinemasına ait şaheserlerden komik duygusal neşeli hüzünlü muhteşem bir filmamerikan versiyonuda var ama siz kore versiyonunu tercih edin bence
2 numara- Anında Skandal - Speed Scandal Film buda kore yapımıdır buda dehşet komik arada duygusal ve içten
3 numara- Almost Love (2006) buda muhteşem bir film komedi duygusal neşeli bence izleme fırsatı olan izlesin 3 dedim ama 4filmide söylemeden geçemiyeceğim oda harika bir film
4 numara- Attack the Gas Station yani benzin istasyonuna saldırı muhteşem eğlenceli hepsi internette mevcuttur tarayıcaya kopyaladığınız anda hepsini izleme fırsatı bulabilirsiniz hepsi alt yazılıdır zaten filmin tadı ordadır ben şahsen türkçe dublaj filmleri sevmem önemli olan kendi seslerinden filme kendini kaptırmak filmler kore filmi olduğu için bazı absürd sahneler olabilir ama dertli olan canı sıkılan hayata küsen of diyen ne kadar kimse varsa izlemelerini tavsiye ederim kore filmi sevenler olursa yeni filmlerde önerebilirim bir kore fanatiği olarak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com