Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmdeki, gerçek, katili, katilini, oynayacak

Filmdeki Katilini Gerçek Katili Oynayacak!

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Filmdeki Katilini Gerçek Katili Oynayacak!

İtalyan yönetmen Pier Paolo Pasolini'nin öldürülmesi bir kez daha beyazperdeye aktarılıyor

Sıradışı filmleriyle ünlü İtalyan yönetmen Pier Paolo Pasolini’nin öldürülmesi ikinci kez beyazperdeye aktarılırken katil rolünü onu öldüren Pino Pelosi canlandıracak

Pelosi, 2 Kasım 1975’te Roma’nın sayfiye beldesi Ostia’da Pasolini’yi otomobiliyle ezerek öldürmüştü Pelosi, eşcinsel olan Pasolini ile para karşılığı ilişkiye girdiğini ancak İtalyan yönetmenin agresif olması nedeniyle kendisini öldürmek zorunda kaldığını öne sürmüştü Pasolini cinayeti daha önce 1995 yılında çekilen 'Pasolini- Bir İtalyan Cinayeti' adlı filmle sinemaya aktarılmıştı

Hürriyet'in haberine göre, bu kez yönetmenlik koltuğuna oturan Federico Bruno, Pasolini’nin katili rolünü onu öldüren Pino Pelosi’ye verdi Alberto Testone’nin Pasolini’yi oynadığı filmde katil Pelosi, "Mekan aynı, katil de ben olunca geceleri kabus görür hale geldim Ama cezamı fazlasıyla çektim Gerçek katili oynamak anlatılması güç bir duygu" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com