![]() |
Sonsuzluk Ve Bir Gün - (Eternity And A Day, 1998) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sonsuzluk Ve Bir Gün - (Eternity And A Day, 1998)![]() Yönetmen: Theodoros Angelopoulos Oyuncular: Bruno Ganz, Isabelle Renauld, Achileas Skevis, Alexandra Ladikou, Despina Bebedelli, Fabrizio Bentivoglio, Eleni Gerasimidou, Iris Chatziantoniou, Nikos Kouros Senaryo: Theo Angelopoulos, Petros Markaris, Tonino Guerra Görüntü Yönetmeni: Giorgos Arvanitis, Andreas Sinanos Kurgu: Yannis Tsitsopoulos Müzik: Eleni Karaindrou Yapımcı: Theodoros Angelopoulos, Amedeo Pagani, Eric Heumann, Giorgio Silvagni Yapım: 1998 Yunanistan, Fransa, Almanya, İtalya Türü: Dram Süre: 137 Dakika Gösterim Tarihi: 17 Aralık 1999 Türkiye Imdb Puanı: 7 ![]() Filmin Özeti: Selanik'te yağmurlu bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sonunda geçmişinin ve şimdiki hayatının karışmış olduğu ilginç bir geziye çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yolculuğun içinde karşısına çıkan beklenmedik kişiler ise 'bugün'ün getirdiği süprizler olarak hayatının son anlarında yer edecektir ![]() Beğendiğim Bir Sinesever Yorumu: Sonsuzluk ve Bir Gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Sadece Aşık Bir Kadınım ![]() ![]() ![]() Sonsuzluk öncesi kalan son günde hayatının en güzel zamanlarının eskilerde kaldığını görüyor şair ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden çürüyüp gider insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuzluk öncesi, yani bir hayatın sonlanacağı bu son gün daha yeni başlamış bir hayat eşlik ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Son zamanlarda dünya ile tek bağlantım,şu bilinmeyen karşı pencere ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hüzünlü son yolculukta eşlik eden o müzik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni Hayal Ettiğini Hayal Etmeye Cesaret Edemiyorum ![]() ![]() ![]() Söz konusu ölümden korkmak değil, son gün kişinin kendisi ile yüzleşmesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() Filmin soundtrack'leri oldukça kaliteli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|