Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm![]() Yönetmen: Serdar Akar Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Cansu Dere, Tardu Flordun uzun metrajlı film Türkiye Tür: Polisiye , Aksiyon Süre: 107 dk Yapım yılı: 2011 Dağıtımcı: Özen Film Özet: ‘Red Kit’ kurbanlarını yarı canlı-yarı ölü Ankara'nın çeşitli yerlerine kazdığı çukurlara gömen psikopat bir katildir Bu sayede, polislerden geçmişinin intikamını aldığı inan katilin ipliğini pazara çıkartırken Behzat Ç ve ekibinin karşısında bu sefer bir de olay yeri inceleme amiri vardır![]() ![]() Hem anlattığı hikayeler, hem de anlatım tarzıyla, yerli polisiye dizileri arasında yeni bir atmosfer ve uslup yaratma yolunda emin adımlarla ilerleyen " Behzat Ç : Bir Ankara Polisiyesi"nin uzun metrajlı sinema projesinde, dizideki kemik kadro korunmakla birlikte Tardu Flordun, Cansu Dere ve Hakan Boyav'ın da yer aldığı gerilim dolu bir Behzat Ç seyircileri bekliyor![]() ![]() ![]() Filmin senaryosunu Emrah Serbes’in Bir Ankara Polisiyesi “Son Hafriyat”ından gene kendisi tarafından uyarlanırken, yönetmen koltuğunda yine Serdar Akar oturuyor ![]() ![]() ![]() Film içerdiği bazı sahnelerden dolayı +13 yaş kriteri ile vizyona giriyor ![]() ![]() ![]() |
|
|
|