Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
salue, sarajevo, saraybosna, selamlıyorum, vous

Je Vous Salue, Sarajevo / Seni Selamlıyorum, Saraybosna

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Je Vous Salue, Sarajevo / Seni Selamlıyorum, Saraybosna

‘Bir bakıma, korku; Tanrı’nın kızıdır, hayırlı cuma gecesi kurtarılan
Güzel değildir; aşağılanır, lanetlenir ve herkes onu reddeder Ama yanlış anlaşılmasın, [korku] tüm fanilerin ızdırabına dadılık eder, insanlık için aracıdır
Zira, bir kural vardır, bir de istisna
Kültür kuraldır ve sanat istisnadır Herkes kuralı konuşur: sigara, bilgisayar, tişört, tv, turizm, savaş Kimse istisnayı konuşmaz

O konuşulmaz, Yazılır: Flaubert, Dostoyevski
Bestelenir: Gershwin, Mozart
Resmedilir: Cézanne, Vermeer
Filme çekilir: Antonioni, Vigo
Ya da, yaşanır ve yaşama sanatı haline gelir: Srebrenica, Mostar, Saraybosna Kural, istisnanın ölümünü istemektir Böylece kültürel Avrupa’nın kuralı, hala serpilen yaşama sanatının ölümünü örgütlemektir

Yolun sonuna gelindiğinde hiç pişmanlık duymayacağım Bir çok insanın çok kötü yaşadığını, bir çoğunun da çok iyi öldüğünü gördüm

Jean-Luc Godard

imdb: 8/10
kısa film
2006
fransa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com