![]() |
Filmlerde Öyle Olur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filmlerde Öyle OlurUnutulmaz filmlerden unutulmaz birkac kare ![]() ![]() ![]() Ah Nerede - Bak, benimle evlenince öyle başka erkeklerle konuşmak, istemediğim giysileri giymek, dışarı çıkmak, etrafa bakmak yok ona göre ![]() + Bana çok uzun mektuplar yaz ama sakın bizim adrese gönderme, babam kızar ![]() - Senin baban da çok geri kafalıymış ![]() Yol 1981 “Önce kalbinin sesini dinlersin, sonra beyninin sesini dinlersin, sonra da karın sana ne yapacağını söyler ![]() Goal 2 +Seni seviyorum, inan bana ![]() -Beni sevdiğine dair kanıt göster? +Kanıt inancı öldürür ![]() ![]() ![]() ![]() -Neden? +Çünkü bilmek beyinle, inanmak kalple yapılan iştir ![]() ![]() Kasımda Aşk Başkadır/ Sweet November +Bu kozanın içinde ne olduğunu düşünüyorsun Charlie ? -Bilmiyorum bir kelebek olabilir ![]() +Hayr ondan daha güzel bir şey , bu bir güve kozası ![]() Çok ironik ![]() ![]() ![]() -Bu çok güzel ![]() +Şu küçük deliği görüyor musun ? bu güve kozadan çıkmak üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ''Ama hayatta kalamayacak kadar zayıf olur ![]() ![]() Lost Shawshank Redemption | Esaretin Bedeli Sihirbaz ? The Illusionist Marmoulak The Lizard (2004) "Gençlerin üzerine bu kadar gitmeyin ![]() |
![]() |
![]() |
|